Alt det der er hørt *1

Hun: men han havde jo en kæreste så, og han var utro hele tiden, og det kan jeg jo bare slet ikke ha’, så… og så var jeg jo vildt fornærmet over at han ikke lagde an på mig, altså hvorfor ikke mig når han var sammen med alle andre, men altså…
Han: hahaha
Hun: Så var jeg jo helt vildt forelsket i ham, selv om, det ville jeg jo ikke indrømme, men det var jeg…
Han: hahaha
Hun: Nå men så var det jo han hele tiden dukkede op på ( ? noget jeg ikke kunne høre) og så var det jeg besluttede at hævne mig på ham og så lagde jeg bare helt vildt an på ham, altså jeg lagde meget op til ham
Han: Nå, er det? Det tror jeg du har fortalt om
Hun: Jeg lagde bare meget op til ham, og så lige før, så
Han: Så ville du ikke alligevel…
Hun: Ja det havde jeg jo så besluttet
Han: Men så gjorde du det alligevel…
Hun: Altså, jo, men (pis, de gik den anden vej)

(Købmagergade)

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s