Noveller nul ni i Odense

Tomas Thøfner, forfatter og nyansat litteraturkoordinator på Kulturmaskinen i Odense, blogger i februar måned på Litnet Odenses Litblog. Bl.a. om hans første arrangementsserie ‘Noveller nul ni’ og mere specifikt om hvilke spørgsmål han kunne overveje at stille d. 12. februar hvor jeg og Thøger Jensen skal deltage, som de første to ud af i alt syv forfattere. Han skriver:

“Jensens specialitet er ganske korte prosastykker. Er de for korte til at være noveller? Og hvordan forholder de sig til skemaet ovenfor? Er de tættere på poesien, eller hvordan? Elverkildes tekster er meget tydeligt noveller, både mht. omfang og de nævnte genretræk. Hvor skiller de sig ud?
Og jeg tænker på et spørgsmål som måske indbefatter meget af det foregående på en kompakt måde. Spørgsmålet er: Hvordan ved I at teksten er slut, hvordan ved I at den ikke skal være længere?”

Det føles lidt som at snyde til eksamen, sådan at kende nogle af spørgsmålene på forhånd. Jeg tror dog kun det er en fordel for tilhørerne at jeg tænker lidt over det på forhånd.

Der er i alt fire arrangementer, og de andre forfattere der deltager er:
Torsdag d. 19/2 kl. 19: Peter Adolphsen (f. 1972) og Sidsel Falsig Pedersen (f. 1970)
Torsdag d. 26/2 kl. 19: Kristina Nya Glaffey (f. 1979) og Merete Pryds Helle (f. 1965)
Onsdag d. 11/3 kl. 19: Naja Marie Aidt (f. 1963)

Læs Tomas Thøfner på Litblog’en her
Læs mere om Kulturmaskinens litteraturtiltag her

1 Comment

  1. Det er da ikke snyd – du er bare velforberedt 😉 .Og … hvor det kører for dig! Læssevis af lykønskninger herfra – og masser af pøj pøj’er!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s