Det sker lige nu

Der er en øvelse udenfor mit kontorvindue. Parkeringsvagterne skal trænes i at tackle forskellige situationer; optøjer, fulde folk, vrede folk. Vi blev advaret i går. Hvis vi ser optrin i Gernersgade er det bare skuespillere, vi skal ikke blive bange. Og i hvert fald ikke gribe ind, eller ringe efter politiet. Men nu er der så en situation med to biler og startproblemer, og der kommer flere og flere skuespillere til, nu står der syv, plus dem der bakser med bilerne, og de står alle sammen med front mod mit vindue, og det kan ikke undgås at de kommer til at kigge ind, på mig der ellers forsøger at arbejde. Jeg bliver helt forlegen, men kan ikke lade være med at smugkigge. En af dem er kendt fra tv, jeg kan ikke huske for hvad. Og nu, det er da for mærkeligt, nu ser jeg en jeg kender fra Aalborg. Jeg boede i bofællesskab med ham og en hel masse andre, jeg tror han hedder Rasmus. Gav vide om han så er blevet skuespiller? Skal de ikke snart lave et eller andet, slås eller noget, og hvor bliver parkeringsvagterne af.

2 Comments

  1. Og pist er de væk. Så var det nok slet ikke noget optrin. Måske havde bilen virkelig startproblemer, måske skulle jeg faktisk have grebet ind, tilbudt min hjælp?

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s