Alt det der er hørt *3

Taxachauffør:  Nå der er politiet, jeg må hellere få sele på, arj det er vist for sent
Mig: De er vist optaget af noget andet
(Vi kører forbi to politibiler med blå blink der har stoppet en personbil)
….
M: Bruger du aldrig sele?
T: Nej! Vi bliver for fanden overfaldet hele tiden, så skal jeg sgu ikke være spændt fast
M: Bliver I overfaldet?
T: Ja! Her forleden blev en af mine kollegaer truet med en kniv til at køre til Silkeborg og køre ind på Jyllandsringen
M: Er det rigtigt?
T: Ja, og ham der truede ham syntes ikke han kørte hurtigt nok, altså, jeg mener – en taxa på Jyllandsringen, hvad vil han have?
M: Ja
T: Han kørte med katastrofeblinket tændt og det lange lys på, altså det var jo skidefarligt, men han turde ikke andet end at gøre det, og så blev ham dér helt tosset og så sagde han at hvis ikke han kørte hurtigere i svingene, så ville han stikke ham ned
M: Jamen det er jo helt vildt
T: Så sagde han at hvis min kollega ikke kunne køre hurtigere, så kunne han da bare selv køre, og så lige i det han stoppede bilen, så var han lige hurtig ude af bilen, og så snuppede han bilnøglerne og løb alt hvad han kunne.
M: Hold da op
T: Så kom politiet
….
T: Så jeg skal ikke være spændt fast
M: Nej det kan jeg godt forstå, det havde jeg slet ikke tænkt på
T: Det sker hele tiden, det er blevet helt slemt. I december var der fire der blev overfaldet, så var der ikke noget i januar, men så var der fire igen i februar, eller var det tre, og i marts var der fem. Vi har ellers kameraer i bilen allesammen nu, vi bliver jo kraftedeme banket så vi ikke kan stå og gå, der er to, de blev banket sønder og sammen, det var i januar, de er holdt op, de kan ikke køre mere efter det
M: Men også hvis man ikke har oplevet det selv, er det ikke uhyggeligt at vide at det kan ske?
T: Jo for fanden, det er pisseuhyggeligt. Der er begyndt at komme så meget nu, med rockere og indvandrere der er oppe og toppes
M: Jeg troede kun det var i København
T: Nej, der kommer mere og mere af det. Det er også derfor de er begyndt at køre med de der blå, salatfade, i gennem gågaden lørdag aften, det må jeg indrømme, det synes jeg er lidt sejt
M: På den lille gågade, det må se mærkeligt ud.
….

2 Comments

  1. Jeg synes nu først og fremmest det er en ret vild erhvervsrisiko at have. Aldrig at vide om den næste passager viser sig at ville plyndre eller banke en. Eller for den sags skyld tvinge en til at køre (også for andre) livsfarligt ræs. Mest tror jeg nok at jeg synes det er beundringsværdigt at de gider blive ved med at køre.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s