Snak *11

D1: Kender du det der, når man er i en gruppe og så der en der bare er helt dum, du ved, sådan helt dum?
D2: Ja, [xx] du ved, han er helt dum, helt damp
D1: Ja, en i vores gruppe, han er oss helt damp
D2: Kender du [xx]? Han er helt damp, oss når vi er ude, vi plejer at skiftes til at gå i baren, men ikk ham. Når vi allesammen er ude og danse og han er den eneste der ikk er ude og danse, så siger vi aldrig til ham om at gå i baren, aldrig! For han kommer altid med noget helt andet.
D1: Ja, der er oss en i vores gruppe der er helt damp
D2: Han kommer altid med noget helt andet, og så spørger jeg ham, hvorfor har du gjort det? Og så kommer han med noget, og så spørger jeg ham: Hvad er det? og så siger han: Det er tequila, og så siger jeg: Hvad, er det ren tequila, jeg sagde det skulle være en margherita? Så smager jeg på det, og så er der noget i, og så spørger jeg: Hvad, er der noget i? Og så siger han: Ja, det er tequila med gin og tonic
D1: Hvad! Så er han da helt dum
D2: Og så spørger jeg ham, hvorfor har du gjort det? Jeg sagde det skulle være en margerita og hvorfor sagde han ikke det i baren, og så siger han: Hvad, er margherita ikke tequila med gin og tonic?

(Bus på Nørrebro, mandag eftermiddag)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s