Snak *20

Mand: (i telefon) Hvor længe har du tænkt dig at den bil skal stå på parkeringspladsen uden nummerplader? … Ja, hva så lige med en Hummer for eksempel … Nå, prøveplader, ja … Hvor længe skal den stå der? Vi andre kan jo ikke komme til at parkere … Du må slet ikke drive virksomhed fra den adresse, det er ulovligt … Jeg har tjekket dig … Hvor har du så ellers adresse? … Jeg har tjekket dig … Du må slet ikke have biler stående der … Tre, fire biler i månedsvis, de blokerer for os andre, vi er nødt til at parkere helt nede på den anden side af blokken … Jeg melder det til politiet … Jeg gør det … Du skal bare fjerne dem …

Mand: (til sidemand) Han holder og blokerer, det er skideirriterende, fire-fem biler ad gangen, og hvor skal vi andre så parkere? … Politiet? De ved det godt, de siger også at vi bare skal gå til ham … Nej, de gør ikke noget … Viceværten tør heller ikke sige noget til ham … Nej, alle er pissebange for ham, han er jo sådan en stor udlænding, en stor rocker … Ingen tør sige noget, for hvis han ved hvem det er, så kommer han bare og smadrer døren … Ja, man skulle bare male på bilerne, haha

Mand: (i telefon) Jeg kan godt sige dig, vi spraymaler de biler vi gør … Ja, du kan kraftedeme bare fjerne dem, ellers så sprayer vi dem … Nå … Nå, så det ved du? … ja, du kan bare komme hvis du tror du ved hvor jeg bor …

(Mandag eftermidag, S-tog linje H mod Frederikssund)

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s