Snak *60

Kvinde 1: Jeg tænker bare på om det ville være en idé at investere i et par (noget jeg ikke kan høre), så vil der blive taget højde for din vrist
Kvinde 2: (noget jeg ikke kan høre)
Kvinde 1: Jo, altså, du går ned til en ortopædkirurg, det er en skomager, og så gi’r du ham et par sko du har købt, altså min mor hun får to par sko fra kommunen om året, det er fordi hun har en medfødt defekt, den ene hofte er skæv, og det koster 900 kr, men du slider jo ikke to par sko om året, du kunne for eksempel tage et par gummisko, og så skifte med sandaler. Vintersko har du jo allerede.
Kvinde 2: (noget jeg ikke kan høre)
Kvinde 1: Min søster gør det også, hun har et par som ortopædkirurgen har lavet indlæg til og hun er bare glad for dem

(Lørdag middag, ved elefanthuset i Zoo)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s