Snak *62

Ældre kvinde i sutsko signalerer på lang afstand at hun vil tale med mig og jeg stopper ud for hende.
Kvinde: Kan De sige mig præcist hvad dato det er?
Mig: Ja det kan jeg, eller, jeg kan lige se på min telefon for en sikkerheds skyld, men det er den femte (finder min telefon i tasken og kigger på den) ja, det er den femte august
Kvinde: Hvad for noget?
Mig: (højere) Det er den femte august
Kvinde: Altså fem (noterer omhyggeligt tallet på et stykke papir dækket med blokbogstaver i tilsyneladende vilkårlig rækkefølge, jeg genkender i hvert fald ingen ord) og hvad så, august? Det er otte, ikke?
Mig: Jo
Kvinde: (kigger op fra papiret, nikker til mig og er ved at gå videre, men går så et skridt tilbage og kigger ned i klapvognen) Sådan en havde jeg også engang at køre rundt med, men de er store nu, de er vokset op
Mig: Ja, det går hurtigt
Kvinde: Ja (går videre)
Mig: Hav en god dag

(Søndag eftermiddag, Sokkelundsvej, København NV)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s