9 Comments

 1. !! Jeg kender det! Engang (stadig) kiggede jeg ned i kummen, fordi jeg var bange for, at rotterne ville kigge op, når jeg mindst ventede det under mit toiletbesøg…

  Like

 2. Shit, det havde jeg slet ikke tænkt på. At de kan komme, mens man sidder der. (Kunne man mon opfinde & installere et rottefilter i kummen? Mon der ville være penge i det…)

  Like

 3. Jeg holdt op med at være bange for at de kunne komme, mens jeg sad der, da jeg læste, at de søger gennem vandlåsen imod lyset. Så hvis bare man er bredrøvet nok, er der ingen fare!

  Like

 4. Mod lyset – hvilken logisk og dog symbolladet forklaring. Det samme gælder for bredrøvsløsningen, dén kan jeg lide. Og Cyf: Hyshj, ti stille med den slags – hvor skal det ikke ende med sikkerhedsforanstaltningerne!

  Like

 5. Den er god nok, rotter kan godt stemme sig op gennem faldstammer til 3.-4. sals højde. De gør det især hvis det er vinter, de er drægtige og de leder efter et lunt sted at føde.

  Rottefilteret er allerede opfundet, eller dvs, det er ikke et filter, det er en foranstaltning, der hedder en gravid dame; en stor, rund udbulning på faldstammen, der gør det umuligt for rotterne at stemme sig op. Alternativt kan man få installeret en sensor, der registrerer rotten allerede når den kommer løbende i det vandrette rør, og som aktiverer tohundrede knive, der hakker rotten i små stykker, som bliver skyllet ud med alt det andet. Til særligt klamme mennesker findes der en udvidet pakke, hvor der også installeres et kamera, der tager et billede af rotten, idet den bliver hakket. Billedet kan man få sendt til sin mobiltelefon.

  Like

 6. Og så nåede jeg jo lige at blive lidt varm om hjertet ved tanken om den drægtige hunrotte der ledte efter et lunt sted etc og så BAM: TOHUNDREDE KNIVE HAKHAKHAKHAKHAK

  Det kan jeg lide 🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s