*26

Engang kunne jeg ikke sove, og lå længe og prøvede at finde ud af, hvorfra jeg kender navnet Lily Snowden-White. Jeg tænkte på alle de bøger jeg kunne huske, en for en, uden at kunne placere navnet. Næste dag så jeg det i rulleteksterne til min søns tegnefilm. Det er hende, der på engelsk lægger stemme til Gurli Gris. Jeg tænker på, om jeg så selv kan bruge det i en bog, eller om det alligevel er optaget. Jeg tænker på, hvordan det er at have et navn, der virker så opdigtet. Men jeg skulle nødig snakke.

6 Comments

  1. Plus, at hun har en virkelig irriterende stemme. Og den der måde, de altid skal ligge og grynte-grine på til sidst. Jeg er ikke fan. Men Lily og Snow og Fine er lidt eventyrligt. Ligesom Elverkilde.

    Like

  2. Hvor sender de det, synes det er langt tid siden, jeg har hørt deres overpædagogiske snak og grynten? Lige for tiden er det sådan en hæslig ting, der har sat sig fast i min hjerne. Fra DR1. Noget med Fionas eller Florentine eller Fannys drager. Vågn op blå drage, vågn op.Vågn op blå drage, vågn op.Vågn op blå drage, vågn op.Vågn op blå drage, vågn op.Vågn op blå drage, vågn op. Skynd dig at slå væk, hvis du støder på det. Det skader hjernen.

    Like

  3. hahaha, det lyder fantastisk hjernevaskende! Jeg har ikke fjernsyn (fordi jeg er fjernsynsnarkoman), men har fået hele fem forskellige Gurli Gris dvd'er af en veninde, der siger at man jo nææsten kan have god samvittighed så. Hm. Vi ser det i hvert fald ret meget for tiden.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s