Snak *68

Pige 1: Vil du med i skøjtehallen
Pige 2: Nej, jeg foretrækker at brække mine arme og ben på en anden måde

så en laaaaang samtale om hhv. matematikopgaver, drenge der blev kysset i weekenden, både navngivne, og nogen som de ikke rigtig fik opklaret hvem var. Mindst en blev kysset, simpelthen fordi den ene pige stod overfor ham, mens den anden pige ved siden af kyssede en anden. Gentagne gange blev det kommenteret at der var virkelig varmt i bussen, og det var der også, virkelig varmt. Den ene remsede op hvor mange lag tøj hun havde på, og hvor meget hun fortrød at hun havde så meget på. Flere forgæves forsøg blev gjort på at opklare drengenes identitet. Der var en forveksling af den ene og den anden Mads, der blev fniset, og diskuteret skoleopgaver igen. Og så pludselig denne bid:

Pige 2: Kan din bror slå et andet menneske ihjel?
Pige 1: Neej … det ved jeg ikke
Pige 2: Det tror jeg ikke at jeg kunne
Pige 1: Det er jo heller ikke sådan at han skal sidde sådan: bambambambambam (holder hænderne op foran sig og lader som om hun sigter fra side til side)
Pige 2: Men måske kan han, hvis det nu er sådan; enten bliver han selv skudt eller også skyder han

og så tilbage til de andre samtaleemner: skole, drenge, varmt, skole, drenge, varmt, skole, drenge, varmt, skole, drenge, varmt.

(Bus fra Langeland, mandag formiddag for nogle uger siden, havde glemt det og kom i tanke om det igen.)

2 Comments

  1. Rimelig syret samtale – der kan man vist tale om emneskift. Overhørte et par ældre tale forleden: “Nå men, jeg får så noget kemo og har også fået stråler. Går det ellers godt nok hos jer? Styr på gaverne?”. OGSÅ rimelig syret samtale..

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s