Spørgsmål til diagnosticering af årsagen til forstørrede pupiller:

Hvis dit udvidede pupiller ikke er forbundet med en medicinsk nødsituation, vil din læge eller licenseret sundhedspleje praktiserende læge bede dig en række spørgsmål til at diagnosticere din sygdom, herunder:

    Hvornår har du (eller din ven / familiemedlem) først opdager din forstørrede pupiller?
    Har begge dine elever reagerer på samme måde over for ændringer i lys?
    Hvilken medicin er du i øjeblikket tager?
    Har du andre øjenproblemer?

Fra: http://z.oolco.com/

5 Comments

 1. Især spørgsmålet om 'begge eleverne' forvirrede mig, indtil jeg læste videre og fandt følgende tekst: “Eleverne ligner runde, sorte prikker i midten af ​​øjnene, men de er faktisk åbninger, der tillader lys at komme ind i øjnene. Størrelsen af ​​åbningen styres af iris, den farvede del af øjet, der omgiver pupillen. Eleverne konstant ændre størrelse som reaktion på lys, at øjets fokuseringsafstand og følelser. Normalt, eleverne spile (større) i mørkere sygdomme at give mere lys ind i øjet.” Teksten fortsætter og fortsætter, og er sært læsværdig: http://z.oolco.com/kategori/ojne-og-vision/udvidede-pupiller

  Like

 2. Mine elever bliver helt rundtossede af den baggrundsfarve der er på dit website, Maja. Den er ikke særlig læsevenlig (men på den måde passer det måske til z.oolco.coms tekst). Og når dine ord ellers er så fine. Men det er måske meningen?
  Vh Berit

  Like

 3. Tak for at du siger det! Og hm, det kan godt være jeg skal overveje at skifte farven, eller bare skrue lidt ned… Synes jo selv den er aldeles henrivende, men det er ikke meningen man skal blive rundtosset. Instant hovedpine, er der også en der har sagt at den giver.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s