Engang *59

Engang skulle jeg og en veninde flyve til Kreta fra Billund Lufthavn, men busforbindelsen fra Aalborg til Billund var sådan, at vi var fremme ti timer før vi skulle flyve. Vi ankom meget tidligt om morgenen, og startede med at finde et diskret hjørne, hvor vi kunne lægge os til at sove på gulvet. Da vi vågnede, spiste vi vores madpakke. Så kom en kvinde, der arbejdede i lufthavnen og spurgte om vi ikke kunne holde lidt mere orden. Så opdagede vi at der fløj en masse fluer rundt omkring os. Kun omkring os, ikke andre steder i lufthavnen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s