Engang *67

Engang startede jeg i gymnasiet og allerede den første skoledag, fik jeg en ny bedsteveninde. I alle pauser sad vi på gulvet og bagtalte de andre, især dem med meget højt pandehår. Uanset hvor meget jeg touperede, og hvor meget hårlak jeg sprayede på, kunne mit hår ikke stå sådan. Det var en herlig tid. Min nye bedsteveninde arbejdede i en bager, og en dag var jeg med hende på arbejde. Jeg sad i baglokalet og måtte spiste alle de kager, jeg havde lyst til. Napoleonshatte, jeg kunne ikke få nok. Men så besluttede min nye bedsteveninde at hun ikke skulle gå i gymnasiet mere. Det var ligesom at starte forfra, en helt ny første skoledag. Men denne gang startede jeg som hende, der plejede at sidde på gulvet og hviske og fnise og rulle med øjnene.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s