Engang *77

Engang havde vi i engelsk et undervisningsforløb, hvor vi skulle lave et rollespil. Rammen for historien var sciencefiction; vi var fremtidsbørn i en fremtidsskole på en anden planet. Hele klassen blev meget opslugte af historien, sådan husker jeg det. Vi klædte os ud i gult og blåt tøj, og fortsatte med at digte videre på historien i frikvartererne. Vores engelsklærer var glad og imponeret. Så skulle forløbet afsluttes, og her er jeg ikke sikker på hvad der faktisk skete. Jeg husker det, som om vi nægtede. Jeg synes, der var en diskussion, hvor vi argumenterede for at det var dumt af hende at slutte det, når vi tydeligvis alle sammen lærte så meget på den måde. Jeg har en erindring om en konflikt, der blev meget stejl, og noget i retning af en strejke, hvor vi nægtede at lade os undervise på andre måder. Noget med at vi sad under bordene i vores blå og gule tøj. Jeg husker mig selv som meget oprevet og stålsat. Og så pludselig var det slut, alle de andre trak på skuldrene, og undervisningen fortsatte som normalt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s