I dag *9

I dag så jeg en kvinde skifte sko på fortovet; fra sorte ballerinasko med en lille hvid sløjfe foran, til sorte stilletter, den slags med sylespids, høj hæl. Hun havde pink cykelshorts på, en kropsnær, sort og pink-stribet top og en sort, ærmeløs vest i noget skinnende stof. I den ene hånd havde hun en lille guldtaske, og i den anden en sort plasticpose, den slags uden hank, man også kan bruge som affaldspose. Hun puttede ballerinaskoene derned, der lå også noget andet i posen, en trøje eller sådan noget, hun knyttede åbningen sammen, og holdt den i den ene hånd lidt strakt frem foran sig. Hendes hår var meget blankt og helt lyst, gult, det var skrabet stramt tilbage og samlet i en hestehale i nakken. Solbrillerne sad i håret. Hun havde mange smykker på; flere halskæder, øreringe, fingerringe, det funklede omkring hende, sølv, guld, pink, syntetisk. Jeg tænker på hvem hun skal møde.

Posted in: I dag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s