Mary Maxworthing was clever not brilliant in dressmaking

Denne gang faktisk på (en) opfordring ….

(Her finder man en forklaring, og links til tilsvarende tegninger af bl.a. Mrs. Hersland, som Mary Maxworthing syr kjoler for.)

Og så har jeg også lavet en slags oversigt, fordi vi på sidste møde kom til at tale om hvorvidt Gertrude Steins kategoriseringer af mennesker i ‘kinds’, med ‘beings’, ‘feelings’, natures’, ‘bottom natures’ etc overhovedet former sig til et system. Jeg har ikke selv læst længere end til side 210, men pålidelige kilder siger, at Stein senere i bogen forlader (opgiver?) kategoriseringerne. For mig virker gentagelserne med de uendelige variationer (nogle gange bittesmå forskydninger, hvor kun et enkelt ord er udskiftet for hver gentagelse) nærmest meditativt. Sætningerne hver for sig bliver ikke det vigtige; i stedet markerer de en tilblivelse, en evig begyndelse. As I was saying, som Stein siger, og så siger hun noget nyt og det samme, igen og igen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s