Emne: Haster!

Hej!
Jeg håber du gøre dette hurtigt, jeg rejste til Birmingham, UK, og jeg blev røvet. Jeg har mistet min taske med pas og kreditkort er tabt. Ambassaden er villig til at lade mig at flyve uden mit pas. Jeg har brug for nogle penge til at betale for min billet og hotel regninger. Desværre har jeg ingen penge, mit kreditkort kan hjælpe, men der er i posen. Jeg har kontakt med min bank, men de har brug for mere tid til at sende mig et nyt kort. Jeg vil gerne spørge, om du kan låne mig nogle penge så hurtigt som muligt. Jeg vil betale dig tilbage så snart jeg er tilbage. Jeg har brug at komme til det næste fly. Behage sende penge via Western Union-er den bedste måde. Lad mig vide, hvis du vil hjælpe mig. Du har brug for mit navn og adresse for at sende penge… Du kan kontakte mig via e-mail.
Jeg er venter nemlig jeres replik,
Knus Jane

(mail modtaget 28/07 2013 kl. 11.10)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s