Give Away: To eksemplarer af bogen ‘Og den store flugt’ af Andrea Hejlskov

Engang sad jeg i min lejlighed i København og læste blogs. Ganske harmløst, skulle man tro. Troede jeg. Men så fandt jeg denne her blog, hvor en kvinde skrev om hvordan livet var for deres familie, efter at de havde besluttet at sælge alt og flytte langt ud i de svenske skove….

En fin blog. Tænksom, følsom. Vild. Og det var en vild oplevelse at følge med på sidelinjen. Nogle indlæg fik mig til at grine, nogle fik mig til at græde. Et bestemt indlæg får mig den dag i dag til at græde, hvis jeg forsøger at genfortælle det til andre.

Men de fleste indlæg havde én bestemt effekt på mig: DET VIL JEG OGSÅ!!!!!

Nogle gange skrev Andrea, at hun var nødt til at holde op med at blogge om livet i skoven. Hun måtte holde op med at vende sig udad, med at formidle hvad der skete, holde op med at være en del af den verden de nu havde forladt. Så skrev jeg til hende. Jeg skrev: NEJ. Jeg fortalte hvordan jeg sad og levede med fra min bytilværelse, hvor mange tanker det satte i gang, hvor meget jeg fik ud af det hun skrev.

Det var sådan det begyndte.

Jeg gætter på, nej jeg ved, at jeg langt fra var den eneste, der skrev til hende, men Andrea skrev tilbage. Fine, tænksomme og følsomme svar. Og jeg skrev igen. Og det blev vildere endnu.

For denne sommer rejste jeg op for at besøge dem, og for at se om der også kunne være plads til mig i skoven. Det kunne der, og nu sidder jeg så her.

Og hun blev ved med at skrive på bloggen. Hele det første år og lidt til, før nogle ting faldt på plads, nogle store beslutninger blev taget, og et nyt skovliv, med en ny blog kunne begynde. Bloggen fra det første år hed ‘And the great escape’, kvinden hedder Andrea Hejlskov, og nu er bloggen om det første år blevet til en bog. En fin, tænksom, følsom bog. En VILD bog.

‘Og den store flugt’ udkommer den 5. november. Du kan vinde den her – og få den tilsendt på udgivelsesdagen.

Skriv en kommentar – ‘hep’ eller ‘hip’ eller ‘bø’, hvad der nu falder dig ind – jeg trækker bare lod: LØRDAG D. 2. NOVEMBER. (dvs. at din kommentar skal være skrevet senest lørdag kl. 12:00 for at være med i lodtrækningen)

Hele TO eksemplarer af bogen har jeg fået lov til at udlodde, så der er temmelig gode vinderchancer.

Men altså, hvis læsningen sætter ting i gang, så du pludselig befinder dig et helt andet sted end du lige havde forestillet dig, så sig ikke at du ikke var advaret….

13 Comments

 1. “Hip”,”buh” og “bøh”. Ja jeg vil gerne vinde den. Selv kommer jeg dog aldrig (tror jeg) til at flytte/flygte ud i en skov, men tanken er skræmmende og fortryllende og spændende at læse om 🙂
  Held og Lykke i skoven.
  De bedste hilsner
  Cathrine

  Like

 2. Jeg ser mig da absolut også nødsaget til at kommentere. Det er første gang jeg ser din blog – efter Andreas lille henvisning på facebook. Og her vil jeg bruge mere tid – det er ganske vist. Jeg har i den foregående tid brugt oseaner af tid på tanker. Store tanker om livet og små tanker om livet, sågar store tanker om små tanker. Hvad skal det mon ende med? Jeg beundrer og misunder jeres liv i skoven. Fra Line

  Like

 3. nå, nedtælling, kl. 12:00 er sidste chance for at deltage i lodtrækningen!

  Vil lige her for en god ordens skyld sige at det også er muligt at deltage i lodtrækningen via min facebookside, hvor yderligere 10 har meldt sig – alle deltager på lige fod, og der er ikke noget med at man kan få to lodder ved at skrive begge steder…

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s