Engang *97

Engang skrev jeg:

Jeg er træt af at kigge på fugle. Hvis jeg boede på landet ville jeg måske skrive om andre dyr. I dag så jeg et rådyr, i dag så jeg en mår. I dag kørte jeg næsten en hare over, i går var det en fasan.

Nu bor jeg så her, ikke bare på landet, men vildt langt ude i en skov. Jeg skriver om mine høns, og jeg har ønsket mig og fået en fuglebog. Indtil videre er følgende fugle observeret og identificeret i haven: Skovskade, solsort, sangdrossel, vipstjert, bogfinke, musvit, hakkespætte. Ravnen er hørt. Om det er en rødkælk eller en lille fluesnapper er endnu ikke afgjort.

1 Comment

  1. I dag kom 'broget fluesnapper' til. Den sad først på tagrenden, en lille, sort og hvid spurvefugl med et overraskende højt, insisterende pip. Den satte indimellem lynhurtigt af og fangede insekter i luften, så fløj den tilbage og pippede videre. Senere på dagen fløj den flere gange helt op i vindueskarmen og så ind ad vinduet. Den har to hvide prikker lige over næbbet, det ligner ekstra øjne, meget forstyrrende dobbeltblik ind på mig. Mig, der glor på dyr, der glor på mig, det sker heroppe, det er sket før. Endnu senere i dag hørte jeg en ny lyd, en mærkeligt hul skramlen. Lyden kom inde fra ventilationsskakten i køkkenet, den er ved at bygge rede.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s