Drømmen om en lastbil Del 5

Læs fra begyndelsen her

Jeg finder den rigtige hylde, jeg kigger længe på bleerne, Pampers nr. 3, kigger indtil den grønne farve flyder ud, blander sig med de andre mærkers farver. Pasteller. Lyse, blege, milde farver. Jeg stiller indkøbskurven fra mig. Jeg knuger drengens hånd, jeg begynder at gå mod udgangen, han spørger ikke om noget. Jeg ser hende. Hun sidder på en trappe overfor Hemköp, taster ivrigt på sin telefons tastatur. Hun har en smartphone, en ny model. Jeg har en gammel mobiltelefon, har fået den af min far. Han har flere liggende i sin skuffe, gamle modeller, som ingen længere vil bruge, de kan intet andet end at være telefoner, og det er derfor jeg vil have netop den slags. Det er selvvalgt. Hun kigger op, får øje på mig, smiler. Jeg lader som ingenting. Går videre. Hun følger ikke efter mig.

Fortsæt til Del 6

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s