*79 Men vims mus er jo undtagelsen

dsc_0894

Februar 2017

Historien om musen, der blev vims er jo både sand og sød – men den er også en undtagelse. Billederne herunder viser en anden historie, som man kunne kalde: Regnbue fanger en mus / Bambus skummer fløden

dsc_0887

dsc_0889

dsc_0895

dsc_0908

dsc_0914

dsc_0911

dsc_0921

dsc_0925

I forhold til hyppighed er denne historie langt mere sand, og hvilke ord man så ellers vil knytte til, kommer jo an på så meget, hvem man er etc. Jeg skrev om det med dyr & død i et af mine allerførste indlæg på denne blog, og selvom jeg stadig er i tvivl om jeg nogensinde kommer til at kunne være den, der faktisk slagter de høns, jeg så gerne vil flå, rense og spise – og selv om jeg lige nu er midlertidigt i venteposition i forhold til bondegårdsdelen af min livsstil, så er det stadig sådan jeg har det med det – som en pærevælling.

2 Comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s