Læs uddrag fra min nye roman

denslags_forsideForsideillustration:
Astrid Regine Nässlander (c)

Her kan du læse uddrag af Den slags skal gøres i dagslys

Kære bloglæser

Der sker ting, som normalt ville blive til indlæg her. Ordene cirkler rundt, men så opløser de ligesom sig selv inde i mit hoved. Det har frustreret mig, og jeg har haft følelsen af at ordene forsvandt, bare gik til spilde derinde …

Indtil det gik op for mig, at der er en anden forklaring. Sagen er jo den, at jeg er ved at færdiggøre en roman.

Jeg har lige-lige skrevet slutningen og mens jeg skriver dette, er min redaktør ved at lave hans allersidste gennemlæsning af hele bunken (over et kilo ord, shit, jeg blev faktisk lidt skræmt over mængden, da jeg printede det ud) og bagefter kommer min egen aller-allersidste gennemskrivning. Og så er den færdig.

En roman. En hel, fuld, færdig roman.

Det er faktisk en stor ting. For mig, som har bakset med den her skriv&kassér-forbandelse i årevis er det endda en ekstremt stor ting.

Så alle de ord, som lige nu ikke findes her, de findes lige der. Og nu kan du så læse et uddrag af romanen.

Og i morgen kommer der et nyhedsbrev, hvor der står nogle andre ord, som også handler om romanen, og den vigtigste information er, at der nu kun er en uge tilbage af min crowdfunding. (Opdatering: Nyhedsbrevet er nu udsendt og kan læses her)

ALTSÅ: 1 UGE hvor du kan forkøbe romanen til 175 kr (normalpris 199 kr) – du sparer penge og er med til at sikre miljøvenlig trykning – se mere om det her

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s