Pote Produktion på BogForum

bogforum10112017November 2017
Foto: Robert Elverkilde

Skal du på BogForum i morgen – så kom forbi min stand og sig hej!

Der er gode tilbud både på min digt-uro og min nye roman – og hvis du er en af de hurtige er der håndlavede bogmærker ganske gratis OG så kan du få lov til – helt forsigtigt – at holde den eksklusive særudgave af alle mine tre bøger med håndlavet hardback af genbrugsmaterialer.

Det er den blå-gule silkesag midt på bordet, som på et tidspunkt forsvinder også ud af mine hænder, fordi de er jo lavet til at blive solgt (dyrt!), selvom jeg godt nok når at knytte mig meget til dem i den langsomme bogbinderproces …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s