Men før puslespillet smuldrede blev en væg revet ned

DSC_6679

Värmland
December 2015

Decemberfortælling *17

I forgårs skrev jeg om den kæreste, jeg havde i december 2015 og ikke særlig meget længere – og i går skrev jeg om at jeg i nogle år sprang selve julefejringen helt over. Og det vi i stedet bruge juledagene på for to år siden, det var at give Bondsäter et nyt køkken.

Jeg har ledt på bloggen, fordi jeg ikke kunne huske om jeg allerede har vist de her billeder af en juleferie-køkken-makeover – og enten er jeg meget dårlig til at finde rundt på min egen blog, eller også kom de netop aldrig på fordi så meget derefter ændrede sig. Fremtidsplanerne ændrede sig. eller rettere: De vendte tilbage til at være fulde af tvivl og uvished. Og netop det vil jeg skrive om i morgen, for vinteren 2015 endte jo netop med at blive min sidste i Värmland …

Men først; billeder af en væg, der blev revet ned (og siden genbrugt som nye køkkenhylder).

DSC_6675DSC_6679DSC_6684DSC_6680DSC_6711DSC_6713DSC_6717DSC_6723DSC_6719

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s