En julekalender kan også trænge til juleferie

IMG_2725

Skåne
December 2016

Decemberfortælling *21

Den her kalenderfortælling var jo en meget spontan ide. En ide jeg fik den første december, og jeg er selv lidt overrasket over at jeg har fundet tid til at skrive hver dag. Og: Jeg er overrasket over hvor hyggeligt det har været at lave de her fire års tilbageblik med udgangspunkt i fotografier fra december.

Men.

Mens jeg skriver dette sidder jeg i toget på vej til København, og tidligt i morgen skal vi køre til Berlin, hvor vi skal fejre jul i år. (Nøjagtig samtidig som jeg fortalte at jeg flyttede til Värmland, fortalte min lillebror og hans kone, at de flyttede til Berlin, pudsigt nok.)

Inden vi satte os i toget er dagen gået med vintersolhvervsfejring (som jeg jo fejrer, og fortalte mere om her), og med færdiggørelse af de sidste gaver. Vi har begge været slemt forkølede og derfor hjemme hele ugen. Det har betydet uventet tid til overs, så der er kommet en del flere hjemmelavede sager i puljen. Hyggeligt, egentlig, hvis man nu tog hoste, snot og trykken for ørerne ud af ligningen.

Men. Nu sidder vi i toget, nu begynder vores juleferie for alvor, og det har jeg egentlig lyst til at gøre rigtigt. Altså holde ferie. Så derfor bliver det, jeg skriver nu, en slags pause-knap for decemberfortællingen. Jeg ved ikke præcis hvornår, men jeg ved at den kommer til at fortsætte – for der er så meget jeg stadig har lyst til at fortælle! Om billedet af den meget trætte julemand herover blandt andet. For der er en historie. Og så stormen, som kom i december 2016. Den vil jeg også gerne fortælle om. Og mere, og mere. Og jeg vil også gerne fortælle om december 2017, hvor vi er nu, hvad der sker nu …

Så sådan er det: Kalenderfortællingen er ikke slut endnu, den er bare gået på juleferie – og jeg ønsker alle ❤ alle en glædelig jul

varme12

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s