Bobler under is og en forklaring – TorsdagsSkov *1

Dette er den første video, og planen er at der skal komme en ny hver torsdag. Ikke med noget bestemt indhold – i dagens video fortæller jeg hvorfor jeg har besluttet at lave dem, næste gang bliver det måske om noget mere hverdags-praktisk.

Nu er dette jo den første – og jeg vil meget gerne høre, hvis der er problemer med at afspille videoen eller lyden er for dårlig til at man kan høre hvad jeg siger – eller hvad der nu ellers kan være af startproblemer …

Men bortset fra det, så vil jeg også rigtig gerne høre lidt fra dig, der følger med her. Som jeg også siger i videoen, så gør jeg blandt andet det her fordi jeg godt kan lide den dialog, der er i gang ‘mellem bøgerne’. Så hvis du har lyst til at fortælle lidt – løst og fast, fra dagen eller ugen, byliv eller rejseliv, praktisk eller svævende – så skriv en kommentar, det vil gøre mig glad!

4 Comments

  1. Dejlige billeder – og lyd! – af vand under is. Og så er jeg så vild med din måde at tale på. Så ukunstlet og alligevel formfuldendt…

    Like

  2. Søde Katrine, den kommentar blev jeg virkelig, virkelig glad for – det var faktisk lige lidt grænseoverskridende at skulle tale i stedet for at skrive, nu tør jeg godt fortsætte 🙂

    Like

  3. Jeg holder meget af, at læse det, du skriver på bloggen. Jeg bor i et hus med en have, der ligner en skov, der kommer ofte rådyr i min have, selv om jeg bor midt i en lille by. Jeg tror, du ville nyde min have og forstå hvor den ikke er tæmme eller kæmmet.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s