Tøblæst på en tirsdag – TorsdagsSkov *2

Den anden TorsdagsSkov er optaget på en tirsdag, og har en helt særlig, overflyvende gæstestjerne – nemlig min nabo-musvåge, som cirkler over huset hver formiddag. Faktisk er der to, men kun den ene kom med, og det var kun en lille bid hvor det overhovedet lykkedes mig at fange dens glideflugt.

Jeg havde også optaget noget, hvor jeg fortalte om musvågerne, og viser hvor jeg tror de bor, fordi det er der – i skovbrynet lige ved siden af huset – jeg oftest ser dem lande og blive siddende. Men den del blev helt ubrugelig, fordi jeg stod sådan at vinden overdøvede min stemme. Så nu skriver jeg det her i stedet – og så handler filmen i øvrigt om netop vinden, som blæste så insisterende lunt ind over skoven i tirsdags.

Og så ved jeg i øvrigt ikke noget om hvordan musvåger ‘bor’?  Sover de siddende på en gren eller har de huler, reder? Hvad, hvordan? Hvis nogen ved mere, er jeg meget interesseret!

Hvis du ikke ligger inde med musvåge-viden, kan det være du har noget helt andet at fortælle – noget om din tøvejrs-tirsdag måske?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s