Isfiskeri i Värmland – TorsdagsSkov *3


I weekenden var vi i Värmland for at besøge venner, fra dengang vi boede deroppe – og så blev vi inviteret med ud på familiens sædvanlige vinter-søndagsudflugt.

Isfiskeri.

Det havde jeg aldrig prøvet før!

Og jeg må helt ærligt indrømme, at jeg det første stykke tid ikke følte mig helt sikker på at isen virkelig kunne bære os. Men det kunne den, også selvom vi både lavede bål og borede fiske-huller og kørte rundt på den …. og det var i det hele taget sådan en gennemført eksotisk-sjov-hyggelig dag.

Så denne TorsdagsSkov er med masser af action og mennesker, og jeg har oveni leget (muligvis lidt rigeligt) med alle redigeringsprogrammets bling-bling-effekter inklusive underlægningsmusik – og vil bare lige sige at jeg pt hygger mig rimelig meget med min videoføljeton.

Hvis andre har oplevet uventede, eksotiske udflugter, vil det være rigtig sjovt at høre om dem …

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s