Kælketag og den store skovs endnu større stilhed (bonus-film fra Värmland)

Da vi var i Värmland sidste weekend, filmede jeg også andet end selve isfiske-udflugten. Noget af det har jeg samlet her, i en lille film om en af grundene til at jeg elsker at være i Värmland. Det handler om stilheden, der er lige så stor som skoven …

ps. a pro pos ‘snowmageddon’-kommentaren, så hørte jeg i radioen, mens jeg klippede denne film, at budgettet for snerydning i de nordlige egne af Sverige i år er blevet overskredet overalt, nogle steder ligefrem fordoblet.

2 Comments

 1. Hej Maja
  Jeg er af den tro, at du nok ikke vil føle dig som et helt menneske, før du atter har et fast holde punkt i Värmland!
  Men håber at du trods alt finder dig tilpas i Skåne.
  Mange hilsner
  Villy

  Like

  1. Hej Villy, og hov denne havde jeg overset – men du har jo helt ret, jeg har en forbindelse til Värmland, som ikke er hverken afklaret eller afsluttet, og heldigvis har jeg min hytte deroppe, som jeg måske i første omgang skal se at få besøgt noget oftere. Mange tak for at du læser med og kommenterer, det er dejligt at få et lille indblik i hvad det er jeg fortæller her, som jeg ikke altid selv har fuldt overblik over. Mange hilsner fra Maja

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s