Sneen er væk, fuglene er flere – TorsdagsSkov *5

Denne uges film optog jeg onsdag, hvor alt det sne, der faldt i løbet af tirsdagen (meget!) smeltede igen – og hvor fuglene lød højere, end mit lille telefonkamera desværre kunne opfange. Men noget kom da med, og måskemåskemåske er det virkelig nu, at det der forår for alvor begynder?

Eller måske er det ikke, men så må vi jo bare snakke videre om det indtil det sker!

Jeg hørte forøvrigt i radioen at øjet hviler i kontraster, og det er derfor vi bliver så overstadigt lykkelige over vinterens første sne. Og af fuldstændig samme grund vi i slutningen næsten er grædefærdige over at den ikke er væk endnu.

A pro pos kontraster: når denne video kommer op på bloggen, så sidder jeg i et tog på vej mod Aalborg (min hjemstavn ❤ ). Jeg er på vej til litteraturfestivalen Ordkraft, hvor jeg skal interviewes på Generatorscenen, der i år har temaet ‘tabu’. Det glæder jeg mig til! (Og håber stemmen holder, for som man vist også kan høre på videoen er jeg lige lidt hæs – men er det ikke også et forårstegn? Det synes jeg vi skal kalde det.)

ps. Og så er det jo i virkeligheden nærmest en skandale at den her video er aldeles kattefri, jeg ved simpelthen ikke hvor Bambus var henne?

(Og det her er video nummer 5, jeg har skrevet forkert inde i selve videoen.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s