DET VAR EN YNK (sidste år, nu er jeg blevet voksen)

boghandelskifter2017

Godmorgen, god lørdag med solskin og hep – det er DET HER jeg skal i dag, og hvis man ser godt efter på billedet ovenover var jeg der også sidste år (bortvendt ansigt, hvid, langærmet bluse og Shekufe står i gult lige bagved, midt i en bevægelse) og NU kommer der en afsløring-om-utjekkethed:

Sidste år var jeg der nemlig nærmest kun halvt, for der var nemlig sket det at jeg var kommet til at gå til fest og aldrig gå hjem dagen før, og at jeg overhovedet nåede derhen er underligt, at jeg havde glemt mindst halvdelen af tingene er mere forståeligt. Og a pro pos forståeligt, så havde jeg ekstremt besvær med at forstå hvad folk sagde til mig, for nu ikke at snakke om besværet med at formulere hele sætninger selv …. DET VAR EN YNK!

‘Det her gør jeg aldrig mere, det er simpelthen for uprofessionelt!’

Sagde jeg til mig selv. Og til Shekufe. Og til mig selv igen.

Nu er der gået et år, og det er ikke sket igen og heller ikke i dag. Jeg er udhvilet, jeg er velforberedt – jeg glæder mig!!

I det hele taget synes jeg mere og mere jeg finder på plads i min nye altomfavnende måde at være forfatter på – jeg har fundet en god balance mellem tid til at skrive (jeg skriver stadig på min nye (mars)roman HVER DAG – HVER DAG!?!!) og tid til at lave alt det rundt om og udenom og indeni, som følger med beslutningen om at have eget forlag.

Og i dag er en rundt om og udenoms-dag, det er en udadvendt dag, det er en snakke dag – og: Jeg er udhvilet, jeg er velforberedt – jeg glæder mig, så kom og sig hej!

(Jeg er på min stand kl 12-18 – og kl 16 holder jeg gør-det-med-hænderne-brandtale på Boghandel Skifters scene)

Adressen er: Arsenalvej 6, 1436 København

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s