Skogen i skoven – TorsdagsSkov *9

 

Denne uges TorsdagsSkov er helt i den anden grøft i forhold til de tidligere, den er nemlig så uredigeret som den kan blive. Fordi … ja, jeg forsøgte noget som ikke lykkedes, og så var jeg lige ved at opgive helt, fordi jeg også har travlt med alt muligt andet.

Men så tænkte jeg igen-igen at dette er også en læreproces, dette er også mig der altid gør alting så overambitiøst-forkromet så jeg knækker nakken på det.

Det betyder at: Jer, der ser med er også vidne til dén proces – og derfor får I i dag netop denne video, som i al hast blev optaget med min telefon og overhovedet ikke yder stedet retfærdighed, for det sted er så SMUKT og halvdelen af filmen viser sådan set bare et forårstøvende skovbryn. Men: Det viser at vi var på besøg i mine forældres ødegård i weekenden, det er en del af kontinuiteten, som er en del af konceptet.

Huset hedder Skogen og ligger i Halland, på grænsen til Småland og de har haft stedet i 15 år. Og det så IKKE sådan ud da de købte det! Første sommer gik med at køre i pendulfart til lossepladsen, og siden har de renoveret – bid for bid, år for år. Denne sommers projekt er at udskifte træbeklædningen på en staldgavl.

Her er lidt billeder indefra og udefra og rundt omkring:

 

Billede 4-2

Billede 2

 

3 Comments

 1. Hej Maja
  Jeg har lige set din video fra skogen og læst din blog.
  Hvilket var en underlig oplevelse(sjov) oplevelse. Jeg tror, at jeg måske er “nabo” til skogen. Da jeg kender Robert og Liv.
  Derfor må jeg spørge om du er deres datter?
  Min mand og jeg ejer Mjälahult kapell og har derfor mødt dem i Mjälahult og besøgt dem i skogen.
  Jeg har læst og fulgt din blog længe og syntes den er hyggelig at følge specielt når jeg selv holder meget af Sverige.
  Undskyld mit rodet brev, men jeg syntes virkelig det var/er en sjov oplevelse. Hvis du er Livs og Roberts datter😀 så jeg måtte bare skrive til dig🇸🇪

  Like

  1. Ja! Jeg er Liv og Roberts datter – og de har også taget mig med forbi kapellet, så jeg kunne se hvor fint I laver det deroppe, men det var så en dag I ikke var der 🙂 Hyggeligt at du læser med her, det bliver sjovt at fortælle dem 🙂

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s