Lille feriedagsidyl – TorsdagsSkov *10

Vi har besøg af venner fra Danmark og solen skinner, så det er umådelig svært at lave andet end at dase, holde pauser, og så holde pauser fra pauserne. Hurra for forårshelligdage der falder på et varmt sted!

Jeg filmede ikke da vi var ude af bade, men da jeg selv var færdig med at svømme, og egentlig var klar til at tage hjem (fordi jeg er altså ikke den slags tålmodig), men børnene stadig syntes det var så sjovt at lege der, at det ville være virkelig urimeligt at skynde på dem. Ja, så fordrev jeg tiden med at fotografere og være på instagram, og fotografere mere etc. Så her er der badebilleder:

Billede 1

Billede

Billede 6

Billede 2

Billede 5

Billede 3

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s