Stille, stille er min plan – TorsdagsSkov *12

Der skulle have været en video på bloggen i går – en TorsdagsSkov – og jeg filmede den også onsdag aften, men så kom jeg ikke længere. Fordi behovet for pause er meget mere akut end jeg først troede. Så akut at hele dagen i går gik med IKKE at kunne overskue det, jeg ville. Simpelt som det ellers var. Jeg ville bare lægge denne film ud og skrive lidt om behovet for en pause. Ikke ferie, overhovedet ikke, tværtimod faktisk, men en indadvendende pause, for at få gjort alt det andet, der har hobet sig op i løbet foråret. For der er SÅ MEGET MERE jeg gerne vil, hele tiden mere.

Og som jeg skrev forleden på instagram, da jeg havde total-tømt mit kontor (alt ligger forøvrigt i stabler i køkkenet og kontoret er så meditativt renset, ah!) – så har jeg brug for en pause først, og så en plan. Eller pausen er min plan. Eller planen er en pause. Eller. Det finder jeg ud af, og det finder jeg ud af stille og roligt henover sommeren, så dette er mit pauseplans-hejhej og derefter er jeg helt, helt stille. Længe.

💚 God sommer til jer!

Og her er en lille bonusvideo med den overdådige fuglesang, der i første omgang fik mig op af min tipi-drømmeseng og i gang med at filme. Den er filmet gennem myggenettet, så der er ikke så meget at se, men sangen!! Tænk at en enkelt fugl kan lyde af så meget! Jeg tror (tror, tror og kan pga det akutte pausebehov ikke magte at tjekke, sorry) at det er en skovsvale. Hvis nogen faktisk ved, ville det være dejligt at blive gjort klogere?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s