Alt er godt, bogen er flot!

… og hvis du klikker her, kommer du frem til en video af den meget, meget nervøse udpakning.

‘Når vi rejser til Mars’ udkommer officielt onsdag d. 27. oktober – men der er reception om fredagen d. 29, fordi det blev for svært at få det til at gå op med et skolebarn i Sverige ellers.

Alle er velkomne, og man kan finde arrangementet & tilmelde sig på fb (eller bare skrive en mail til mig).

Herunder kommer noget, jeg skrev i fredags, mens jeg ventede på bogen:

I dag får jeg endelig min nye bog i hænderne!! Mine forældre tager den med fra København, og jeg håber virkelig at det hjælper at holde den, bladre og dufte og se at det er sandt at den findes, for jeg har mildest talt været ved siden af mig selv den her uge- lige siden jeg fik at vide at den ud af det blå var trykt, efter flere ugers trykkeri-stranding.

Jeg tog billeder af yurten onsdag eftermiddag, lige da en journalist og en fotograf fra Politiken var kørt igen. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at her altid så så nydeligt ud, netop derfor skyndte jeg mig også at lave en fotorunde.

Men jeg vil egentlig også sige, at selvom vi selvfølgelig glæder os til yurt nummer to er oppe og vi får mere plads, så har vi det faktisk rigtig hyggeligt! Og vi har lært SÅ meget om tiny funktionalitet og om hvordan man giver hinanden plads, selv om man bor tæt.

Bortset fra det, så var det fantastisk at blive interviewet om bogen!! Jeg havde lovet dem omelet af æg fra vores hønseflok (aka mine kollegaer, der trofast hænger ud hvor jeg er, pt lige foran døren), men så havde jeg sååååå meget at sige, plus at vi gik ud i skoven for at tage billeder af nogle skovmeditationer/terapier/ritualer som jeg også har skrevet om. Og så løb tiden bare fra os og de måtte køre sultne hjem …

Og så (fordi alting sker NU), vil jeg tænde min computer igen, fordi jeg er nemlig i gang med at invitere til udgivelsesreception. Eller, det var jeg, og så spildte jeg selvfølgelig kaffe i tastaturet, nu prøver jeg igen, så hold øje med fb-begivenheder og reserver endelig fredag d 29. oktober hvis du vil være med til at fejre ‘Når vi rejser til Mars’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s