‘Når vi rejser til Mars’ skal i Kritikersalon!

Det er nok noget af det, jeg har drømt om mest, uden selv at vide det. I hvert fald hvis man skal dømme efter min reaktion, da jeg hørte fra forlaget, at de havde bedt om bøger til panelet.

Shit altså, tænk at min baby/bog skal dissekeres af fem så kompetente læsere!!! Nu jeg skriver det, så burde jeg vel egentlig være panisk i stedet for jublende? Hm, det bliver jeg sikkert også når det nærmer sig …

Hvis du ikke allerede kender til Kritikersalon, så er konceptet helt enkelt at et panel på 3 faste kritikere plus 2 gæster sammen diskuterer to udvalgte bøger. Det foregår i Møllegades Boghandel (på Nørrebro), onsdag d. 3. november kl. 18:30 – og aftenens anden bog er ‘Lysets Jord’ skrevet af Rolf Sparre Johansson.

Jeg kan desværre ikke selv være der, fordi jeg holder foredrag i Viborg samme aften (og ved heller ikke om jeg turde, når det kommer til stykket.) Men det bliver optaget som podcast også, så man kan høre det bagefter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s