Den hvirvelvind, som fredag var

De første fem billeder sendte Julie fra min skrivegruppe til mig i dag, de sidste fem er mine egne, som jeg knap husker at jeg tog midt i den hvirvelvind, som fredag var. Den gladeste, dejligste hvirvelvind!

Jeg forventer åbenbart noget andet, en følelse af antiklimaks, tror jeg. Men jeg er simpelthen bare så rent og ukompliceret GLAD.

GLAD for at bogen findes, GLAD for alle jer, der kom i fredags og var så glade sammen med mig. Og så er jeg helt uventet glad OG rolig ved tanken om det liv, bogen allerede lever ude hos læserne, som jeg kun i glimt får noget at vide om. Det føles bare som om bogen er klar, jeg er klar – og jeg tror at læserne vil passe godt på mine ord, ja, faktisk føles det bare som om verden er mild og god omkring mig i disse dage.

Såøh … den følelse går jeg lige og nyder, for den varer jo nok alligevel ikke evigt …

1: Anders Jørgen Mogensen holder forlagstalen

2: Jeg læser op fra bogen

3: folk lytter

4: Michael Linden-Vørnle fortæller hvor skrækkeligt der egentlig er på Mars

5: Silja Henderson har vundet min håndlavede surprisegave 💛 (hvad det er afslører jeg senere, der kommer nemlig en lille companion til bogen, som jeg bare ikke nåede at få færdig før jeg rejste hjemmefra i fredags)

6: semifuld kæresteselfie

7: hel-fuldt gadefoto på vej på bodega

8+9: lykkelig-fuldt forsøg på at gemme hele efterfesten i hjertet

10: da jeg ankom til Vesterbro fredag eftermiddag med festen i poser

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s