Hvad gør man ‘derude’, hvor alting er et kriblende, stikkende, lugtende kaos

Mens jeg skrev ‘Når vi rejser til Mars’, opfandt jeg 17 handlinger til at knytte sig til naturen. I romanen beskriver jeg hvordan jeg selv havde det ‘derude’; hvor svært det er at være tryg med alt det, der kribler og stikker og lugter og generelt bare er et ukontrollabelt kaos!

Da bogen var sendt til tryk, fik jeg lyst til at omskrive øvelserne til en praktisk gør-det-selv-guide, fordi jeg faktisk selv endte med at få meget ud af dem. Nu findes de derfor som et håndsyet hæfte, og de første 25 eksemplarer har jeg besluttet skal gives væk som gave ude i de fysiske boghandlere.

Og det er selvfølgelig et reklamestunt, men det er også/samtidig en helt ærlig kærlighedserklæring til de rum hvor kroppe mødes om begejstringen for de skrevne ord printet på papir og samlet med dekorerede omslag.
Jeg har indtil videre sendt håndsyede hæfter til fire Københavnske boghandlere, hvor de i løbet af næste uge vil ligge som gaver, der følger med hvis man køber min nye roman – eller som selvstændige gaver, det bestemmer boghandlerne helt selv.

De fire boghandlere er: Brøgs Litteraturbar, Politikens Boghal, Thiemers Magasin og Møllegades Boghandel. (Og i løbet af ugen sender jeg også nogle til Arnold Busck på Købmagergade).

Men resten af landet skal jo også have håndsyede hæfter! Der har jeg bare ikke så godt styr på hvilke boghandlere, der har min bog på hylden – så nu gør jeg det til en slags spejder-konkurrence:

Hvis du ser ‘Når vi rejser til Mars’ hos din lokale boghandler, så tag et billede af bogen på hylden og skriv en mail med butikkens navn og adresse til: info@poteproduktion.dk – så sender jeg 2 ex af de håndsyede hæfter til butikken. 1 som de kan forære væk som de vil OG 1 som du kan hente til dig selv! (Der er jo kun et begrænset antal af de håndsyede hæfter, så det bliver først-til-mølle, og jeg skal nok fortælle når alle hæfter er sendt ud.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s