Lydbog på vej …

Det her har jeg glædet mig til at fortælle! Og det er jo ikke sådan at en lydbog i sig selv er en kæmpe ting, men måden det sker på er en lille kolbøtte-historie …

Altså, hele bogen handler jo om at generobre retten over det helt nære hverdagsliv. Simpelthen selv vælge hvilket aftryk man sætter og hvilke relationer man indgår i. Det er en hverdags-aktivisme, som nødvendigvis også må afspejle sig i mit skriverliv. Derfor er ‘Når vi rejser til Mars‘ udkommet på det hardcore kompromisløse mikroforlag Escho. Fordi vi deler nogle vigtige værdier om kvalitet i kredsløb, man selv har overblik og kontrol over, og måske især fordi vi ser værdien af mødet mellem forfatterens ord og læserne, fremfor ambitioner om kæmpesalg og -scener.

MEN! Der er jo altid et men …

For en uge siden fik jeg et tilbud fra Storytell (lydbogsproducenten bag Mofibo), som gerne ville trylle min roman om til en lydbog. Fordi de troede på den. Troede på den som outsider, der kunne begå sig i det marked, de ellers navigerer i. Og jeg blev tilbudt ægte penge både i forskud og indtalingsløn og royalty! Og jeg blev – og er stadig – MEGAGLAD og benovet.

Og sagde næsten ja, og Escho gav mig 100% frie hænder til at bestemme, og så … var der alligevel noget, der skurrede.

Noget med de der kredsløb, hvor man selv har indflydelse. Hvad der kommer ind og ud, hvilke ressourcer, der postes i, hvordan det affald, man generer bliver håndteret. Hvilke møder, der kan ske i de rammer.

Og selvom det fristede meget at læne sig ind i sådan en stor, velsmurt maskine – så er det bare slet ikke en mulighed for mig. Så jeg takkede pænt (og ægte varmt!) TAK fordi de tror på min bogs indtjeningspotentiale, men nej tak. Jeg vil noget andet, er i gang med en anden bevægelse. Og heldigvis/selvfølgelig er Escho lige så meget med på den retning, så nu gør vi det på mikro-hjertemåden sammen i stedet!

Billederne er fra første dag i lydbogsstudiet hos Peter. Snart følger næste, og næste, og den færdige lydbog kommer til salg på alle mulige platforme, jeg ikke kender i begyndelsen af december!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s