Thiemers Magasin i morgen

FORFATTERSAMTALE MED MAJA ELVERKILDE OM ROMANEN ‘NÅR VI REJSER TIL MARS’ D. 25.11

Hvordan er det at udskifte bekvemmeligheden og den moderne tilværelse i byen med et mere enkelt liv tæt på naturen? I sin roman ‘Når vi rejser til Mars’ undersøger forfatter Maja Elverkilde de dilemmaer, som mange møder, når de prøver at leve mere bæredygtigt. For selvom det burde være enkelt at leve mere simpelt, så er det slet ikke så let.

Maja flyttede selv til Sverige i 2013 med sit blebarn under armen og har siden da levet primitivt og i tæt kontakt med naturen. Det skal vi høre mere om, når Maja i samtale med Nina (@etnonina) fortæller om sine egne erfaringer med at leve i skoven og selvfølgelig om sin roman ‘Når vi rejser til Mars’.

Samtalen foregår i Thiemers Magasin den 25. november kl 17.30. Arrangementet er gratis. Send en mail til info@thiemersmagasin.dk for at sikre dig en plads

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s