1 :: mødet mellem det bløde og det bløde

1 :: I følge den nu almindeligt accepterede teori (”akkretionsteorien”) begyndte Solsystemet som en gigantisk sky af uhyre tyndt fordelte gasser og støvpartikler. I tågen, der hovedsagelig bestod af brint, var der spredte fortætninger, men Solen var endnu ikke dannet, og der fandt ingen atomkerneprocesser sted.

FØRSTE HANDLING: Vær barfodet, stil dig på noget blødt (jord, mos, græs, sne, tæppe), bøj dig forover og støt kun på dine fingerspidser og tåspidser. Hvis dit hår er langt nok, så lad hovedet hænge ned så hårspidserne også rører Jorden. Mærk mødet mellem det bløde, som er dig og det bløde, som er omkring dig.

(Dette er første låge i min naturtilknytnings-julekalender, læs mere om baggrunden her.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s