2 :: det, som falder dig ind

2 :: Her er skyen presset sammen ved den indre tiltrækning mellem dens partikler, og den antager nu en mere regelmæssig form. I centrum er koncentreret store masser, men der er stadig ikke kommet kerneprocesser i gang. Sammentrækningen af skyen og en overvægt af tilfældige bevægelser i en bestemt retning får skyen til at rotere.

ANDEN HANDLING: Gå og saml det op, som falder dig ind (hvad som helst, bare det kan ligge i din håndflade). Gå til du har fundet nok, find fast underlag (sten, gulv, fliser) og stå barfodet, så hele fodsålen hviler mod det hårde under dig. Læg tingene til rette under dig, red dit hår med dine fingre. Mærk de tilfældigt fundne tings betydning. Overvej måske om selve udvælgelsen har ændret deres betydning. Overvej om du er ændret af udvælgelsen eller tingene selv. Efterlad tingene og vid, at du har ændret noget i verden uden at vide hvad, det betyder for tingene, du nu forlader.

(Dette er anden låge i min naturtilknytnings-julekalender, læs mere om baggrunden her.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s