5 :: det, som vokser

5 :: De indre dele af skyen trækker sig stadig sammen og udstråler frigjort gravitationsenergi. Mere og mere af solskyens stof koncentreres i de kredsende fortætninger.

FEMTE HANDLING: Find et sted, hvor noget vokser (og en vindueskarm med udsigt til træer eller buske ude, eller en potteplante inde er også et sted). Stå stille og mærk dine underben, fra anklerne og op til knæene. Læg armene rundt om din overkrop, mærk underarmene. Luk øjnene, mærk hullerne i kraniet (øjne, næse, mund, ører). Drej langsomt tre gange rundt om dig selv, åbn øjnene og se på det, som vokser. Se om det er noget, mennesker vil lade vokse videre, eller om det er noget, som mennesker på et tidspunkt vil fjerne. Lad væksten lagre sig i din krop, så den altid findes dér, selv hvis forbindelsen til dens rod er kappet. (Eller forsøg at frede væksten, protester med hele din krops kraft og din stemmes vægt.)

(Dette er femte låge i min naturtilknytnings-julekalender, læs mere om baggrunden her.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s