9 :: adskillelsen findes, men den findes også ikke

9 :: Solen går nu ind i en stabil periode, hvor udstrålingen er konstant. Urplaneterne antager kugleform. De fire største, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun, kredser i de ydre dele af den oprindelige gassky.

NIENDE HANDLING: Find noget at balancere på (et væltet træ, en grøftekant, en linje i asfalten, en plovfure – eller en dørkarm, en stol, en linje i gulvtæppet, et tørklæde lagt på gulvet). Mærk dit nøgleben og dine hofter, mærk luften i lungerne. Vid at adskillelsen mellem alt findes, men den findes også ikke.

Dette er niende låge i min naturtilknytnings-julekalender, læs mere om baggrunden her.)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s