Andet oplag på vej!

Første oplag af ‘Når vi rejser til Mars’ er så tæt på udsolgt! Og selvom andet oplag bliver sat i værk NU, så når det først at blive trykt inde i det nye år – så hvis min nye roman, som Weekendavisen kaldte ‘sympatisk tvivlrådig økoeskapisme’, skal under juletræet så skynd dig!!!

Status er lige nu at de sidste eksemplarer ligger ude i de fysiske boghandlere, i Kbh fx i Thiemers Magasin, Brøg Litteraturbar, Politikens Boghal og Møllegades Boghandel – i resten af landet ved jeg helt ærligt ikke hvor de er, men prøv Kristian F. Møllers Boghandel (Århus) Creutz Boghandel (Ærø) eller Betty Mogensens Boghandel (Hjørring) som jeg ved har haft mindst et eks hjemme.

På nettet kan den stadig, vistnok, findes hos Mikrofest – men det er altså VIRKELIG hurtig nedtælling mod nul …

Ps. kig også lige på Escho’s andre udgivelser, hvis min nu forsvinder, jeg er i svimlende godt selskab og anbefaler ALT

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s