Fødder på forsiden

… her er lidt stille, det er fordi alle mine ord bliver brugt på at skrive digte og forberede en udstilling til Islands Brygges Kulturhus, som jeg virkelig glæder mig til at sætte op.

Det sker i løbet af næste uge, og mens vi venter på det, så kommer her en lille pausevideo, hvor mine fødder, som ad omveje er havnet på forsiden af deres forårskatalog, bliver pakket ud for første gang.

Selve udstillingen kommer til at være et skovmeditationsrum i lokalet på billedet herunder (som kommer til at ændre udseende dramatisk!), og den kommer til at være i Kulturhuset hele marts.

Derudover er jeg også på programmet samme sted, som del af Christianshavns Bogfestival. Det er d. 24. marts kl. 17. Og så er jeg på Køge Bibliotek, også med et skovorienteret foredrag d. 10. marts – og detaljerne kan man finde på siden her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s