Christianshavns Bogfestival på torsdag kl 17

På torsdag er jeg med på Christianshavns Bogfestival, jeg er på kl 17:00 og det koster 50 kr. at komme ind.

Her kan man købe billet

Men: Fire forfattere er på programmet den dag, og man kan købe billet til alle fire forfattersamtaler for kun 90 kr. Udover mig kommer en af mine absolutte yndlingsforfattere, nemlig Charlotte Weitze, der er aktuel med romanen Rosarium. Det er en dybt fascinerende fortælling, der på sin helt egen måde har meget at sige om menneskers forhold til alt det, der vokser omkring (og ind i) os. Josefine Klougart deltager også, og hendes seneste roman ‘Alt dette kunne du få‘, der udkom dagen efter min, beskæftiger sig også med menneskers forhold til naturen og har også det her ønske om at ophæve nogle af de hierarkiske skel, vi igennem generationer er præget til at tænke alting ind i, men nok er nødt til at begynde at gentænke på en mere organisk måde fremover.

… og med det vil jeg sige, at jeg virkelig vil anbefale at man køber billetten til hele dagens program, fordi der er en (god!) rød natur-tråd i det hele.

Og så synes jeg selvfølgelig man skal sætte tid af til at besøge min interaktive skovmeditations-udstilling i Biokuben, når man alligevel er i Islands Brygges Kulturhus. Herunder kommer lidt billeder af hvordan udstillingen hele tiden ændrer sig efterhånden som mennesker flytter lidt ind & om i rummet.

(Udstillingen er forøvrigt forlænget, så den er der også hele april – og på udstillingens side her hos mig kommer der drypvis nye billeder fra rummets transformation.)

Marmorpladene med fade, til de øvelser, der kun kan udføres med vand
.. og tørresnoren ovenover til klude at tørre op med
I det ene af de to træer, der er plantet i potter er Dorothealiljer sprunget ud.
Glasflaskerne med ting i vand, som står i den udvendige, lukkede montre går langsomt i opløsning
… mens bregnerne i mosset tørrer langsomt ud
Allerede mens jeg satte tingene op, kunne jeg mærke hvordan rummet var som en magnet for børn – alle de småbitte ting at undersøge med hænderne! Jeg håber sådan at voksne også giver sig tid til at dykke ned i den følelse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s