Ny indsamling & lodtrækning om bøger

I marts lavede en hel masse forfattere en indsamlingskampagne under Røde Kors, som var målrettet ofrene for krigen i Ukraine. Målet var fra begyndelsen at indsamle 30.000 kr, men det lykkedes allerede på indsamlingens første dag – og det samlede beløb endte med at være over 90.000 kr.

Nu er der lavet en ny kampagne og denne gang er pengene øremærket til Røde Kors’ arbejde i Afganistan. At det netop er der, er helt enkelt fordi det er der Røde Kors selv siger, de lige nu har brug for flere ressourcer til at hjælpe.

Konceptet er det samme som sidst:

  1. Indbetal 100 kr til indsamlingen i dette link
  2. Gå ind på facebook eller instagram (søg fx på #forfatteremodkrig) og find en forfatter, der har dette billede som opslag og skriv ‘Afganistan’ i kommentarfeltet
  3. Så er du med i lodtrækningen om netop denne forfatters bog.
  4. Hvis du vil være med i flere lodtrækninger gentager du simpelthen proceduren fra pkt 1 og frem.

Jeg er jo ikke på de sociale medier nu, men man kan selvfølgelig også være med her. Støt indsamlingen med 100 kr og skriv Afganistan i kommentarfeltet, så er du med i lodtrækningen om ‘Når vi rejser til Mars‘ OG et håndsyet eksemplar af ‘Skovmeditationerne‘.

(Jeg ved faktisk ikke lige hvor længe indsamlingen er i gang, men finder ud af det og opdaterer indlægget her med slutdatoen!)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s