En hummer kan ikke dø – ny antologi

En nyhed!

Som godt nok er lige så gammel som sommeren nu er blevet – men ikke desto mindre en nyhed her, nu, fordi (som jeg også skrev lidt om i forrige indlæg) er sommerens tid sin egen, og man må respektere at tingene sker i lidt uforudsigelig rækkefølge.

Akademisk Forlag udgav i juni ‘En hummer kan ikke dø‘, en antologi med noveller om social og specialpædagogisk arbejde. Næsten samtidig udkom ‘Levn efter personspecifikke aktiviteter’ , med undertitlen ‘Socialrådgivernoveller’, og året før udkom ‘Mælkekassetårn‘, med noveller om livet i daginstituitionerne, som det opleves af børn, pædagoger og forældre.

Alle tre antologier indeholder helt nyskrevne noveller af danske forfattere, og de er tænkt som supplement til fagbøger i undervisningen på de forskellige pædagogiske uddannelser. Men! De kan selvfølgelig i lige så høj grad læses af … faktisk alle. Fordi novellerne handler jo dybest set om møder mellem mennesker, hvor rammerne på forskellig vis spiller ind og gør det i forvejen komplicerede lige en tand mere hudløst/svært navigerbart/ulige/uklart/etc.

Jeg har skrevet noveller til ‘En hummer kan ikke dø’ (mit bidrag hedder ‘Op på hesten igen’ og foregår på et bosted for kroniske misbrugere) og til ‘Mælkekassetårn’ (novellen ‘Fugle er fugle’, om en vuggestuedrengs appetit, der giver problemer) – men jeg kan bare generelt anbefale alle tre bøgers alle bidragende forfatteres alle noveller!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s